14, 15 en 16 juni was er weer ons jaarlijkse buurtfeest.Dit keer voor de 73e keer.  Dankzij de mooie weersomstandigheden en de prima opkomst kunnen we terug kijken op een fijn en geslaagd buurtfeest.

De playbackshow op donderdagavond was goed bezocht en de reacties waren positief zodat dit zeker voor herhaling vatbaar is! Diverse leden hadden een act ingestudeerd en brachten deze vol enthousiasme op het podium. Voor foto’s verwijs ik u naar ons fotoalbum.

Vrijdagmorgen was er vanaf 11.00 uur een programma voor onze ouderen georganiseerd. Het koor Janboel uit Gaanderen bracht herkenbare liedjes en er werd prima gezorgd voor de inwendige mens. De meesten gingen rond 15.00 uur voldaan huiswaarts. (zie fotoalbum)

Vrijdagavond werd er weer volop strijd geleverd door de deelnemers aan de jaarlijkse orienterings rit. De opkomst was geweldig en er streden dan ook 33 auto’s voor de overwinning . Uiteindelijk waren er 5 prijswinnaars die de minste strafpunten hadden gescoord.

1e prijs: Fam. Bruil

2e prijs: Wim en Marja Stoltenborg

3e prijs; Bennie en Ada Stoltenborg, Mirjam en Martijn Kool

4e prijs: Jasper en Lyndsey Stoltenborg

5e prijs: Henk en Wilma Hebbink

De zaterdag werd om 13.15 uur geopend met het inhalen op traditionele wijze van onze koningin van vorig jaar waarna de ballonnen door de kinderen werden opgelaten.Dit was tevens het startsein voor de kinderspelletjes en de volksspelen voor onze volwassenen. De opzet van de spelletjes voor de kinderen was dit jaar wat anders ingericht en ook was er een zandbak geplaatst door Menkhorst Dienstverlening waar veelvuldig gebruik van werd gemaakt.Voor de kinderen was er ook nog een voorstelling van Pet en Pat. Rond 16.45 werd de romp van de vogel eraf geschoten door onze nieuwe schutterskoningin Berrie Stapelbroek. Ook de andere winnaars waren rond 17.30 bekend waarna de prijzen werden uitgereikt in de tent.

De prijswinnaars van alle spellen worden later gepubliceerd.

De Zaterdagavond werd afgesloten door een gezellig tentfeest waarbij de muziek weer fantastisch verzorgd werd door Duo Double. De opkomst was hoopgevend  en het bleef lang  gezellig.

We kijken dan ook met voldoening terug op een mooi weekend en hopen dat we met elkaar deze traditie nog lang kunnen vieren.

Iedereen die aanwezig was en mee heeft geholpen on ons buurtfeest te laten slagen ontzettend bedankt!